Hem Ljuva Hem

Slutbadat!

Av
den
23 oktober 2014

Njä riktigt så illa är det väl inte men från och med nu får vi tänka oss för eftersom vår hyresvärd Kopparstaden installerat varmvattenmätare här och nu ska vi bli debiterade allt varmvatten vi gör av med.

På sätt och vis bra, med tanke på miljön. Jag vet själv hur slarvig jag är med förbrukningen av just varmvatten, uppvuxen i lägenhet där man aldrig behövt bry sig. Jag diskar under rinnande varmt vatten och när jag badar har jag alltid på rinnande vatten för att behålla värmen.
Så jaa, jag är en riktig slarver där och jag har aldrig tänkt på förbrukningen, i en lägenhet tar ju liksom aldrig varmvattnet slut.

MEN, samtidigt blir jag lite nervös för just varma bad är det som hjälper mig bäst mot smärtan och speciellt nu på hösten/vintern. Jag badar i stort sett varje dag.

Och jag har ju ingen aning om hur mycket varmvatten jag förbrukar per månad och vad det kommer att kosta. De kommer att sänka hyran med 110:- men jag misstänker att det inte kommer att täcka min förbrukning.

Jag får helt enkelt börja tänka mig för…

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  Maria

  24 oktober 2014

  Får de verkligen göra så när man har ett kontrakt där det ingår? Det var lite fult tycker jag och avdraget på hyran känns ynkligt i sammanhanget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 91
 • 785
 • 348 093
 • 2 541
 • 8
 • 3 244
Sök