Av
den
28 augusti 2018

Jobbade, kom hem och fixade mat, tog ett bad, gick på en promenad med vovve som var dålig i magen och nu äntligen är det dags att inta soffan en stund innan läggdags.

På jobbet är det intensivt. Imorgon kväll är det dags för utbildningen och självklart har det tekniska strulat idag så jag ligger efter en del i planeringen. Men förhoppningsvis löser det sig under morgondagen. Imorgon väntar en lång dag på jobbet, minst 12 timmar, så idag har jag förberett mat både tills imorgon och övermorgon.

Smaskig kyckling med grönsaker, serveras med beasås.

Mamsen ville se hur håret ser ut nu så jag skickade en bild från imorse.

Lite har det växt ändå…?

Nu ska jag försöka hitta nån ny bok att läsa, jag har inte läst något alls på ett tag men jag saknar avkopplingen. Man blir sådär härligt trött.

På tal om trött…

😂😂😂

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  Karin

  29 augusti 2018

  Jag har också varit lite nyfiken på hur ditt hår ser ut nu 🤗Du är jättefin 💕Ditt hem är så mysigt och ombonat 🤗Kramar

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 216
 • 2 467
 • 406 215
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök