Skumma drömmar och drömtolkning

Skrivet i:Vardagsliv
saija

Inatt har jag vaknat minst 3 gånger av helskumma konstiga drömmar.

Först drömde jag att jag och två gamla klasskompisar från högstadie/gymnasietiden var ute och åkte båt. Det var en mellanstor båt och vi stod tillsammans ute på däck och jag hade Daniel (min hund) i famnen.
Helt plötsligt tar en av mina klasskompisar tag i Daniel och slänger honom överbord! Hon skrattar och tycker att det är jättekul när han flyger och landar i vattnet. Jag står som förstenad med gapande mun och undrar vad i helvete hon pysslar med.
Daniel landar i vattnet, hamnar en bra bit under vatten, lyckas ta sig upp till ytan, simmar/kravlar en stund i panik men sen orkar han inte mer så hans huvud hamnar under ytan och han ligger alldeles stilla .
Då får min klasskompis panik och dyker i vattnet efter honom men… det är en bra bit att simma och då inser jag att det aldrig kommer att gå, hon kommer inte att hinna fram till honom i tid…!
Då vaknar jag.
Upprörd och ledsen som tusan… Det tog ett bra tag innan jag lyckades somna om igen. 🙁

Nästa dröm handlade om att Paulina och jag åkte utomlands. Vi hade en all-inclusiveresa bokad och vi kom fram till ett mycket skumt ställe med skumma människor med på resan. Efter att ha tillbringat en hel dag på plats upptäcker jag, eller kommer på, att vi har glömt att ta med oss bagage! Alltså, vi har inte glömt det på vägen eller så utan vi har inte en enda väska med oss! Inga kläder (mer än de vi har på oss), ingenting alls!
Får smått panik och inser att vi inte kommer att ha råd att köpa allt nytt på plats så jag frågar Paulina om det är ok att vi köper och delar på ett packe trosor och strumpor. Sen började jakten på att hitta ett H&M (i typ Indien!)
Helt skumt! 😬


Gilla
Gilla Älska Haha Wow Ledsen Arg

Lämna ett svar

Namn*
Email*
Hemsida
Meddelande*

Du kan använda dessa HTML-taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>