Vardagsliv

Sköna lördag

Av
den
12 november 2011

Sovmorgon och slapp morgon med mycket kaffe och hemsidespyssel.

Sen en promenad med vovvarna. Candie är här över helgen och myser med oss.
Men brrrr vad kallt det är. Det är bara -1 grad ute men det är en fuktig kyla som äter sig in innanför kläderna. Mina tår är som isbitar! :shrug:

Nu har jag satt på mig en varm kofta, tofflor och en filt. Kaffet är varmt och datorn väntar… :caffienated:
Jonas sitter nog fast framför tv:n hela dagen. Han har bytt till sig ett nytt spel till PS3:an.

Alla våra vänner ska på punkfestival i Avesta ikväll men vi har inte råd att följa med så vi får helt enkelt göra det bästa av situationen och ha lite hemmamys istället. Vi har iallafall unnat oss en påse chips som vi ska smaska på ikväll.

Middagen idag blir också lite lyxigare än på vardagarna. Idag serveras det kotletter med kokt potatis, beasås och stekt svamp med purjolök. Det ska bli gott!

Och idag tog vi faktiskt ut bilen på en liten “motionsrunda” när vi skulle byta in spel. Tanken var först att vi skulle gå till stan med hundarna men vi ångrade oss efter halva vägen. Det var svinkallt!
Vi hade inte rört bilen på snart 3 veckor (det kostar alldeles för mycket att använda den dagligen). Jag hade glömt hur kallt det kan vara med skinnsäten. Note to my self: Ta med en filt till bilen nästa gång!

I veckan passade jag på att gå ut och fota lite. Solen sken och det var riktigt skönt ute…

 

Hoppas att ni har en lugn och skön helg… Eller en helg med massa bus!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 116
  • 759
  • 430 794
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök