Media

Skojig helg

Av
den
27 september 2010

I helgen har det varit full rulle!

I fredags fick vi gäster – Anett och Johnny kom och hälsade på. Jätteskoj att få träffas, det blir alldeles för sällan!

Sen fick jag ett “litet” ryck och ville måla om så vi drog iväg för att köpa färg. Det slutade med omtapetsering av vår fondvägg i vardagsrummet och så målade vi en vägg i vardagsrummet svart. Det blev kanonbra!

Fler bilder kommer senare…

Klev upp till väckarklockan på lördag morgon och städade upp i vardagsrummet efter vår framfart kvällen innan.
Johnjohn och Jenny kom och hämtade oss och så åkte vi först till Smedjebacken och lämnade av Paulina hos Kickan och Båge innan vi drog vidare mot Strängnäs.

Vi hade bokat rum på ett jättemysigt vandrarhem, Malmgården, där vi checkade in och förfestade lite innan vi tog taxi in till Strängnäs och nattklubben Underbar.

Klockan elva klev Mimikry på för en spelning och de var lika bra som vanligt!
Vi fick låten Alderland tillägnad till oss <3

Efteråt, vid halv ett, var det dags för Asta Kask att spela, men tyvärr hade jag sån värk då så jag fick sitta uppe i logen och vänta på de andra.
De tyckte iallafall att spelningen var jättebra!

Sen satt vi i logen en stund med gänget från Mimikry och Asta och snackade och skrattade innan taxin kom för att hämta oss.

Kom i säng vid tretiden och sov som små grisar till halv tolv då vi vaknade och hade kaffeabstinens så vi tog bilen till närmaste McDonalds för kaffe och frukost i form av ett varsitt QP-meal.

Vi hämtade upp Paulina i Borlänge där de varit och bowlat och sen åkte vi hem.

Väl hemma fortsatte jag städandet av vardagsrummet, skrev ut bröllopsfoton och påbörjade en fotobok från bröllopet, innan jag gav mig… och däckade, trött efter helgens bravader!

Tack alla inblandade för en fantastisk helg!

 

 

Taggar

22 september 2010

29 september 2010

LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  morsan

  27 september 2010

  Vadå för värk? Var värker det? 🙁 Jag har ännu inte legat o sovit i min säng, sitter fortfarande upp i soffan om nätterna, fem stycken har det blivit hittills. Hoppas vi ses snart, puss o kram 🙂

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 200
 • 1 854
 • 401 170
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök