Vardagsliv

Skitdag!

Av
den
28 november 2016

Gaah! Efter en nästan sömnlös natt ringde klockan kvart i fem imorse.

Efter jobbet åkte jag till polisstationen i Borlänge för att hämta ut Benjamins saker, efter mycket krångel och strul i över en månads tid. Tror ni att det gick smärtfritt?
Efter att ha blivit bollad fram och tillbaks mellan stationen i Falun och Borlänge i över en månad visar det sig att Benjamins saker finns i Örebro!!?
Ja det är en lång historia men jag blev så less, än en gång.

Tänkte att jag skulle pigga upp mig genom att äntligen ringa och boka besök hos Benjamin på häktet. Jag har inte träffat honom på över ett halvår och nu när han sitter i Sala är det ännu svårare. Vi har fått medgivande att få hälsa på honom, efter att vi kollats upp i polisregistren. Äntligen var allt klart för att kunna boka in en tid.
Och jag hade en såå bra plan. Tanken var att åka till Sala på lördag morgon och hämta upp Simon på tågstationen för att tillsammans åka till häktet. Efter besöket hos Benjamin skulle vi åka hem till Simon i Stockholm och passa på att få se hans nya lägenhet, umgås och gå ut och äta på kvällen, sova över och åka hem igen på söndag.

Glad i hågen ringde jag till häktet för att boka tid, och fick till svar att man måste boka tid minst en vecka i förväg!
Jag försökte förklara att jag inte träffat min son på över ett halvår, att vi precis fått tillstånden för besök och att jag bor i Falun, inte har något körkort och har svårt att ta mig iväg, men jag fick nobben. Nästintill slängde på luren!

Ja så nu sprack även de planerna och det känns bara skit! Jag hade sett fram emot både att få träffa Benjamin och att hälsa på Simon, det är över 2 år sedan jag hälsade på honom i Stockholm.
Nu har jag ingen aning om när vi ska lyckas komma iväg.

Som sagt, en riktig skitdag!
Dessutom har jag PMS och mensvärk, bläää!

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 28
  • 741
  • 429 271
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök