Vardagsliv

Skitdag!

Av
den
23 juni 2014

Hittade ett jobb på arbetsförmedlingen inatt och imorse gick jag upp i tid för att fila på min ansökan. Det var verkligen ett jobb jag ville ha!

Kommer dit och jobbet är redan tillsatt trots att idag var sista dagen att ansöka.
Då kunde de väl tagit bort annonsen?
Blir så less…

Frågade vad jag kunde göra för att hitta ett jobb, praktik mm men arbetsförmedlaren, som i stort sett satt och gäspade under samtalet, hade inga som helst förslag. Hon ville nog mest att jag skulle gå därifrån, jag var väl allt för angelägen och krävande?

Så nu tänker jag sälja mig själv!
Jag ska skriva ihop en annons som jag ska lägga ut på Blocket, bland annat, och där ska jag erbjuda mina tjänster. Jag vet att jag kan få lönebidrag och eftersom jag VET att jag kan vara en tillgång för många företag får jag försöka den vägen.
Är så less på att känna mig värdelös…

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  25 juni 2014

  Du är allt annat än värdelös, det är bara så att världen inte upptäckt dig och vilka knep du än tar till för att man ska få upp ögonen för dig är ett plus, så på dom bara! 💡 <3 <3 <3

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 179
 • 1 479
 • 343 579
 • 2 541
 • 8
 • 3 244
Sök