Skitdag!

Skrivet i:Vardagsliv
Taggar:,
saija

Hittade ett jobb på arbetsförmedlingen inatt och imorse gick jag upp i tid för att fila på min ansökan. Det var verkligen ett jobb jag ville ha!

Kommer dit och jobbet är redan tillsatt trots att idag var sista dagen att ansöka. 🙁
Då kunde de väl tagit bort annonsen?
Blir så less…

Frågade vad jag kunde göra för att hitta ett jobb, praktik mm men arbetsförmedlaren, som i stort sett satt och gäspade under samtalet, hade inga som helst förslag. Hon ville nog mest att jag skulle gå därifrån, jag var väl allt för angelägen och krävande?

Så nu tänker jag sälja mig själv!
Jag ska skriva ihop en annons som jag ska lägga ut på Blocket, bland annat, och där ska jag erbjuda mina tjänster. Jag vet att jag kan få lönebidrag och eftersom jag VET att jag kan vara en tillgång för många företag får jag försöka den vägen.
Är så less på att känna mig värdelös…


Gilla
Gilla Älska Haha Wow Ledsen Arg

En kommentar

  1. mamma
    25 juni 2014 at 13:25

    Du är allt annat än värdelös, det är bara så att världen inte upptäckt dig och vilka knep du än tar till för att man ska få upp ögonen för dig är ett plus, så på dom bara! 💡 <3 <3 <3

Lämna ett svar

Namn*
Email*
Hemsida
Meddelande*

Du kan använda dessa HTML-taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>