Vardagsliv

Skitdag!

Av
den
1 april 2019

Usch vilken skitdag jag haft!
Ni vet när tårarna bränner bakom ögonlocken hela tiden och man hela tiden får kämpa för att inte bryta ut i gråt.
Dessutom har jag känt att jag har varit nära att få en panikattack hela förmiddagen. Klumpen i magen, kallsvettningen… Jag känner så tydligt igen symptomen.

Och inte vet jag riktigt varför heller… Mer än att jag är allmänt stressad just nu. Och så har jag sovit extremt dåligt inatt och det sätter helt klart sina spår. Jag bara MÅSTE få sova ordentligt för att orka.

Helgen var lugn.
I fredags var jag på AW med 2 avdelningar från jobbet. Efter lite mat och några cider på O`Learys så kom jag hem i bra tid. I lördags vaknade jag dock med migrän och nu minns jag varför jag inte dricker cider, gaah!

Dammsugaren gick sönder, nu sprutar den ut damm och skit istället för att suga in. Jag blir så trött! 😖

24 timmar senare dör tvättmaskinen! 😡😰
Vad i helvete!!!!!!
Trumman snurrar inte längre och det är en gammal maskin så det är inget man kan/vill laga heller.

Dammsugare kan jag leva utan ett tag, jag köpte ett sopset i helgen på Ica Maxi, men tvättmaskinen behöver jag verkligen!
Min inneboende har taggen till tvättstugan men även om jag får “låna” den (vi får helt enkelt dela på den) så kommer det att bli tufft. Det är skitsvårt att få tider i tvättstugan och nu måste vi dessutom dela med henne och man kan bara boka en tid i taget. De flesta lediga tider är sent på kvällarna och ja, eftersom jag brukar gå och lägga mig vid 20-tiden så kommer det att bli ett problem.

Och självklart så kommer allt detta precis efter att jag köpt en resa för flera tusen…
Orkar inte…
Tänk att det aldrig bara kan få vara bra, att man kan få glädjas lite.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  Paula

  3 april 2019

  pussgumma, tror det ordnat upp sig, köpte du begagnad tvättmaskin? hoppas det…det är så typiskt när allt går söner på en gång, det är murphys lag…Men du, tänk på att snart åker du på semester, bara en månad kvar nu! Du kommer att älska Sardinien. Om detnu inte blivit helt förstört de senaste fyrtio åren. Panikattacker ska du bara inte ha, känner du att hjärtat börjar rusa, så sätt dig med huvudet mellan knäna och håll andan ett tag, hjälpte för mig. Det viktiga är att du inte börjar hyperventilera…älskade unge, älskar dig, ta hand om dig!

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 215
 • 2 467
 • 406 198
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök