Av
den
13 november 2020

Jag börjar bli riktigt jävla skitless på den här Coronan nu!

Jag har hittills i stort sett levt som vanligt men nu känns det inget roligt alls längre. Jag träffar knappt några kollegor längre, stämningen på jobbet är inte alls densamma när hälften jobbar hemifrån.
Jag träffar knappt mina vänner och nu känns det inte längre helt ok att åka 4 bussar till och från jobbet per dag.

Men jag HATAR att sitta hemma och jobba. Jag kan absolut göra det någon gång ibland men jag vill kunna skilja på jobb och privatliv, jag vill inte ha mitt jobb i köket.

Nu har bland annat Dalarna infört hårdare restriktioner men jag vet inte ännu hur det påverkar mig, jag behövs ju på kontoret också.

Idag jobbar jag iallafall hemifrån. Känner mig lite halvkonstig, lite stickande i halsen och huvudvärk. Men det behöver ju inte vara någonting…
Har många kollegor som varit sjuka nyss men ingen av dem har haft konstaterad Corona tack och lov.

Nu ska jag stoppa i mig en huvudvärkstablett och starta jobbdagen.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  ejmis

  14 november 2020

  Håller med dig…detta är inte kul…😢

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 102
 • 785
 • 348 133
 • 2 541
 • 8
 • 3 244
Sök