Webbigt

Sista rycket?

Av
den
7 december 2019

Jag har dragit på det så länge, det här med att uppdatera bloggen.
Jag behövde uppdatera PHP-version och det fungerade inte med mitt nuvarande tema så ett temabyte var nödvändigt. Dessutom var sidan seg som sirap.

Nu gör jag ett sista ryck känner jag. In med ett nytt tema, gå igenom alla inlägg och sidor, rensa mina domäner, gamla bilder, allt som tar onödig plats, och så hoppas jag att blogglusten infinner sig igen.
Jag saknar det ju, men samtidigt så sitter jag vid dataskärmar hela dagarna på jobbet så jag öppnar inte ens min egen dator längre.

Och med tanke på hur mycket jag jobbar så kommer det här antagligen att ta en del tid… Men det får vara så…

Follow my blog with Bloglovin
Follow my blog with Bloglovin

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  7 december 2019

  Trodde du gjort dig av med hela hemsidan ett tag… glad att så inte är fallet. Förstår dig mycket väl, men gör i ordning och låt sidan vila sig i form. Men så mycket minnen som ligger där så ska du inte skrota allt. Pusspåre

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 86
 • 764
 • 429 507
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök