Hem Ljuva Hem Vardagsliv

Sista natten med dottern

Av
den
3 april 2020

Inatt sover jag och lilla dottern (nåja, hon är inte så liten längre egentligen (fyller 21 om en vecka!) men hon är ändå min yngsta) tillsammans för sista gången.

Det där lät dramatiskt! Haha!
Vi sover ju inte ordagrant tillsammans men efter flytten till ettan så har vi sängarna bredvid varandra i vardagsrummet.
Och vi trängs om utrymmet i min lilla lägenhet, klädkammaren är full och hon har invaderat mitt kök med sminkbord, byrå mm.

Imorgon är det (äntligen!?) dags för henne att flytta till en helt egen lägenhet!
Hon ska flytta till en 2:a bara 2 hus bort så vi kommer nog att umgås en hel del ändå, men det ska bli himla skönt att få bo själv, troligtvis både för henne och mig 😆
Så än en gång har vi tillbringat senaste veckan med att packa och förbereda. Tecknat bredband, hemförsäkring mm, valt ut nya tapeter och golv, fixat flytthjälp mm.

Nu är vi redo!!!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  3 april 2020

  Jag är med er i tanken! <3

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 186
 • 894
 • 431 592
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök