Vardagsliv

Sista festivalfotona

Av
den
3 juli 2009

Lite ångest är det allt, att festivalen är över. Både Jonas och jag hade så himla trevligt.
Det var skönt, och välbehövligt, att få tillbringa tid själva, utan barn. Att bara behöva tänka på oss själva och våra behov.

Nästan iallafall. Paulina var ju bosatt i Nås hos Linda och Johan hela veckan. Pojkarna var hemma men fick matpengar varje dag så de fick också lyxa till det lite och äta ute.
Däremot hade de tider att passa här hemma på kvällarna och det gick faktiskt över förväntan – skönt!

Succén blev total. Över 41 000 biljetter såldes till årets Peace & Love-festival.

Årets upplaga av Peace & Love blev en rekordstor sådan. Totalt såldes 41 685 biljetter varav 34 100 var festivalpass och resten en- och tvådagarsbiljetter. Detta kan jämföras med förra året som resulterade i 25 000 sålda biljetter.

“Vi vill tacka alla som jobbade med oss och slet som djur för att detta skulle gå att genomföra”, skriver presschefen Ronny Mattsson i ett pressmeddelande.

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  Piisa

  4 juli 2009

  Dia Psalma är bara för bra !

  Fin blogg du har annars 🙂

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 147
 • 739
 • 402 959
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök