Vardagsliv

Simons 20-årsfest

Av
den
10 november 2014

Lördagen startade med ommöblering och fix och när vi var klara så gick vi till centrum en sväng och jag fick vara smakråd när Simon skulle handla lite kläder.
På vägen hem gick vi förbi bolaget och Simon fick handla själv för första gången! 😀

Jag insisterade på att Simon skulle bjuda på fika, det var ju ändå ett födelsedagskalas. Han bara skakade på huvudet åt mig och sa: -Vi dricker öl, vi äter INTE bullar!
Men mamma fick som hon ville, vi köpte bullar.
Gissa vart de är nu? I Simons frys, ingen åt…

Vi knatade hem och gjorde oss klara och strax efter halv tre kom de första gästerna.

Ett roligt födelsedagskort från Simons bror Mattias
DSCN7443

DSCN7445

Fina blommor från Simons syster
DSCN7449

Ehmm… Bullarna…
DSCN7454

Och här umgås vi allihopa, snackar och lyssnar på musik och dricker en och annan öl
fest

Simon med sin syster Angelica, sin bror Lukas och plastmamma Mia
DSCN7408

Ronny med alla sina barn, Simon, Lukas, Angelica och Mattias
DSCN7415

Simon & Lukas
DSCN7423

Mia, Simon och jag
DSCN7425

Mia, Simon, jag och Ronny
DSCN7428

Vi gick till centrum för att de som ville skulle kunna käka och vi hamnade på O´Learys där jag och Mia delade på en tallrik Baby Back Ribs. Satt där i några timmar och sen åkte jag, Simon, Ronny, Mattias, Lukas och Lukas tjej Janine till stan. De andra åkte hem.

olearys

Väl inne i stan valde Lukas och Janine att också åka hem men vi andra fortsatte och hamnade på Anchors, en mysig rockbar med liveband.

anchor

Världen är bra liten och jag träffade på en Falubo. Efter ett par timmar där blev vi trötta och begav oss hemåt.

Halv tre var vi hemma och vi stupade i säng både Simon och jag. Tyvärr kunde jag inte somna trots att jag var dötrött så jag låg vaken till klockan sex. Då lyckades jag få två timmars sömn innan jag vaknade igen.

Söndagen var lugn, vi beställde bakismat och slappade och vid halv fyra var det dags att åka in till centralen för att ta bussen hem till Dalarna igen.

DSCN7464

 

Tusen tack alla inblandade för en trevlig helg! <3

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 77
  • 764
  • 429 472
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök