Vardagsliv

Simon har fått jobb!

Av
den
4 juli 2014

För ett par dagar sedan ringde Simon (som är nere i Sthlm just nu) och berättade att han fått jobb!
Woow! Grattis!

Han har fått en provanställning på sin pappas jobb, samma ställe där även hans bror Lucas jobbar. De är plattsättare (tror jag, haha)

Simon, som i åratal har pratat om att han så snart han slutat skolan vill flytta ner till Stockholm har nu kommit en bra bit på väg och jag är så glad för hans skull, även om det är med blandade känslor min förstfödda flyttar.
Men han har sin pappa och övrig släkt där så jag känner mig trygg och dessutom är det inte sååå himla långt.

Nu är det “bara” boendet som måste lösas. Det är ju inte det lättaste att hitta boende i Stockholmstrakten men vi hoppas på det bästa.

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
7 kommentarer
 1. Svara

  mamma

  4 juli 2014

  <3 <3 <3

 2. Svara

  Kajsa

  4 juli 2014

  Grattis till Simon!
  Så himla roligt att han har fått jobb =)
  Men jag förstår din vånda över att han ska flytta hemifrån, den är jobbigt men det kommer gå bra.
  Kramisar

  • Svara

   saija

   9 juli 2014

   Ja verkligen, det är han värd!
   Jag vet ju att han har sin pappa och övrig släkt nere i Sthlm så helt ensam är han ju inte, tack och lov 🙂

 3. Svara

  Maria

  4 juli 2014

  Åh vad roligt! Hälsa och gratta! 🙂

  • Svara

   saija

   9 juli 2014

   Det ska jag göra! 🙂

 4. Svara

  Simon

  5 juli 2014

  Stenmontör kallas det 😉

  • Svara

   saija

   9 juli 2014

   Ok, inte så lätt 🙂

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 22
 • 1 252
 • 350 262
 • 2 541
 • 8
 • 3 246
Sök