Vardagsliv

Simon 24 år!

Av
den
3 november 2018

Idag fyller min förstfödde 24 år. Jag har alltså varit mamma i 24 år, heeelt galet!

Simon firar sin födelsedag i Riga tillsammans med flickvännen och ett gäng kompisar. De åker på en kryssning som heter Rockbitch Boat där en massa galna människor träffas, festar och är utklädda. 
Simon och några av hans kompisar följde med när Jonas och jag åkte på den kryssningen som en bröllopsresa för herrans massa år sedan och sedan dess har han velat åka igen.
För några timmar sedan ringde han mig genom ett videosamtal då han hittat samma gata som vi gick på i Riga och där han köpte bärnstensörhängen till mig ❤ Det såg exakt likadant ut då som nu.

Hoppas att du får en fin födelsedag älskade son och jag hoppas att vi snart kan ses, mamma älskar dig! ❤❤❤

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  morsan

  3 november 2018

  Aha, är det där dom är? Tänker på vår roliga kryssning när jag fyllde för snart fyra år sen, fattar du? Fyra år sen!! Jag ska börja spara nu så vi kan åka till Hfors allihopa, snart, innan jag dör, jag vill visa alla er min födelsestad, berätta var ni har era rötter, basta! PUSSIS

  • Svara

   saija

   4 november 2018

   Ja det hade varit kul, vi är på allihop! <3

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 161
 • 739
 • 403 033
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök