Webbigt

Shoppa smart!

Av
den
7 april 2016

Jag köper faktiskt det mesta från nätet numera. Allt ifrån smink och skönhetsprodukter, till kläder och till och med mat!
Det är himla smidigt att sitta hemma i lugn och ro och klicka sig fram, jämföra priser och läsa recensioner.

Det som tidigare varit lite jobbigt med att beställa tex kläder och skor på nätet har de flesta butiker lyckats lösa bra genom att erbjuda fri frakt om man vill byta.

Innan jag köper något på Internet så börjar jag alltid med att jämföra priser, läsa recensioner både på den aktuella sidan men även på andra ställen på nätet, se på klipp på YouTube och när sist men inte minst så letar jag efter rabattkoder.
Det finns OFTA koder som man kan använda för att tex få en viss summa rabatt, en viss procent eller kanske fri frakt. Det lönar sig ALLTID att söka, har man tur kan man spara in massor med pengar på det sättet!

Det är enkelt!
Testa att gå in på rabattkodsidor.se där det finns upp till 500 butiker med rabatter, erbjudanden och rabattkoder. När du hittat en kod till butiken du vill handla ifrån klistrar du bara in koden i kassan.
När mitt barnbarn Vanessa fyllde 4 år i februari använde jag en kod från Lekmer. Det resulterade i att jag fick mer för pengarna och lillstumpan fick fler presenter. ?

nessa

Några fler koder jag vill använda mig av snart är de från Ellos då både jag och dottern behöver nya vår- och sommarkläder och jag behöver framför allt en ny bikini.

Och så är jag lite sugen på såna där målarböcker för vuxna som de har på Bokus. Mysigt att sitta på altanen i sommar och måla lite, jag vet ju hur rogivande det är och jag är lite ledsen att jag slutade i höstas då jag målade mycket.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 193
  • 1 854
  • 401 093
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök