Erbjudanden & Tävlingar Webbigt

Shoppa på nätet och få pengar tillbaks!

Av
den
25 oktober 2020

Jag använder 2 olika tjänster för att tjäna poäng/pengar när jag shoppar på nätet. Bonusway och Refunder.
Ingen av dem kostar någonting alls men handlar du genom dem så tjänar du poäng som du sen kan få ut i rena pengar.
De olika tjänsterna har olika butiker knutna till sig, därav att jag är med i två, större chans alltså att butiken jag vill shoppa ifrån finns på någon av dem.

Både Bonusway och Refunder har egna appar ifall du som jag ofta handlar via mobilen. De har även så kallade påminnelsetjänster som du kan lägga till i din webbläsare. Då får du en påminnelse när du går in på en sida som de är kopplade till, så att du inte missar att logga in och få dina poäng.


Bonusway
Just idag får du 50 kronor extra, alltså 100 kronor i bonus om du shoppar via min länk >>>
Använder du länken en annan dag får du 50 kronor i bonus.

Exempel på butiker som är anslutna:
Apotek Hjärtat, Zalando, Gina Tricot, Bubbleroom, Adlibris, Jotex, H&M, Babyland mfl


Refunder
Även på Refunder får du en extra bonus (50 kr) om du går in via min länk och shoppar något inom 45 dagar.

Exempel på butiker som är anslutna:
Boohoo, Cocopanda, Apoteket, Nelly, Fyndiq, CDON.com, Lindex, Cervera, MatHem mfl

Nu är det ju löningsdags och många passar på att shoppa något via nätet.
Var smart och tjäna lite samtidigt!

Jag har 100 kronor på vardera ställe att få utbetalt. Visst, det har tagit ganska lång tid att få ihop det men mest för att jag tidigare (innan jag installerade påminnelsetillägget) glömde att logga in.
Men det är ju ändå pengar jag inte hade haft om jag inte använt mig av tjänsterna ovan.

Happy shopping!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 61
  • 1 721
  • 342 819
  • 2 541
  • 8
  • 3 244
Sök