Film & Serier Media

Serier jag ser just nu

Av
den
5 mars 2021

Greys Anatomy, säsong 17
Denna dramaserie följer en grupp unga läkare på Grace Mercy West Hospital, som alla påbörjade sina karrirärer som praktikanter på sjukhuset. En av de unga läkarna, densammme som serien är döpt efter, Meredith Grey, är dotter till en berömd kirurg.
Finns på Discovery +

Ensam i vildmarken
En före detta Navy Seal, en ambulanssjukvårdare, en interior designer och en som studerar till präst. Det är fyra av de totalt åtta deltagarna som ger sig ut i den nordnorska vildmarken för att överleva i Ensam i vildmarken.
Finns på Discovery +

Tänk dig att du är helt själv ute i vildmarken, långt bort från vänner och familj. Långt bort från tv, mobil och andra bekvämligheter. För att få tag i mat måste du jaga helt på egen hand. Du måste bygga dig ett skydd mot iskalla vindar, spöregn, snöfall, arktiska iskalla vindar och rovdjur som lurar runt omkring dig. Hur länge står du ut ensam i vildmarken?

 

Gifta vid första ögonkastet
I programmet vet inte deltagarna vem som matchats med vem. Paren möts för första gången vid vigseln och vi följer sedan de nygifta under deras första tid som äkta makar. Efter fyra veckor får paren besluta om dom vill fortsätta vara gifta eller inte.
Finns på SVT

 

Vem kan vad
Två tävlande lag ska gissa vad människor har för dolda talanger. Med fördomar och magkänsla ska lagen ta reda på vem som kan vad.
Finns på SVT

 

Bäst i test
Programmet där trevligt trams och underliga uppdrag tas på till synes största allvar. Programledare är Babben Larsson och David Sundin.
Finns på SVT

 

 

Vad ser du? Några tips?

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
3 kommentarer
 1. Svara

  mamma

  6 mars 2021

  Nämen inte många där som jag vill se, svenska tramsserier, usch. Clara Henry gillar jag inte, o Babbens sidekick David eller nåt, vilken nöt. Har inga bättre tips just nu, men återkommer gäran

 2. Svara

  ejmis

  6 mars 2021

  Jag ser massor med film och serier och tipsar i bloggen.
  =)

  • Svara

   Saija

   8 mars 2021

   Jag kikar 🙂

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 84
 • 764
 • 429 501
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök