Hem Ljuva Hem Vardagsliv

Senaste veckorna…

Av
den
23 februari 2020

Jag fattar inte vart veckorna tar vägen!?
Jag planerar så mycket, både här på bloggen och i verkliga livet, men så lite händer. Jag kliver upp klockan fem, jobbar och kommer hem runt sex. Då äter jag min gröt och mackor och sen är det nästintill läggdags och sen snurrar det vidare, vecka ut och vecka in.

Jag trivs superbra i mitt nya hem! Storleken passar mig superbra och jag gillar verkligen planlösningen.
Just nu är det dock lite trångt eftersom Paulina bor kvar hemma. Sängarna sticker ut från sovalkoven och klädkammaren svämmar över, men det går ändå över förväntan att bo tillsammans på 45 kvadrat.

Förra söndagen, packade upp de sista sopsäckarna och hade en allmän städdag, panorama på vardagsrummet.

Jag har fortfarande inget köksbord eller stolar så måltiderna äts i vardagsrummet, men jag misstänker att jag kommer att fortsätta med det även när jag skaffat möbler. 😬

På tal om möbler…
Jag letar efter nya vardagsrumsmöbler för fullt. När Paulina flyttar så kommer jag inte att ha någonstans att ställa min tv på då vi nu använder hennes byrå som tv-bänk. Den ena vita hyllan ska Paulina ha med sig och den andra ska in i mitt badrum.
Det lutar åt de här möblerna, en hylla, en tv-bänk och ett vitrinskåp. Snyggt och till ett bra pris!

Myser i mitt nya hem i min nya myyyysiga morgonrock!

I måndags var jag till Stockholm på avtalsgenomgång med jobbet. Åkte dit med min chef och närmsta kollega.
Resan dit gick bra men hemresan gick sådär, i vanlig ordning när jag åker på jobbresor. Vårt tåg var inställt pga elfel och det slutade med att vi fick åka en omväg genom Gävle, men hem kom vi iallafall, efter en dag som startade klockan 04.00 och slutade 21.00.

Vi har även hunnit med att fira Vanessa som fyllde 8 år. Jag blir fortfarande lika chockad varje gång jag tänker på att jag har ett barnbarn som är åtta år gammal!
Hon är en så fin tjej. Genomsnäll och tänker alltid på andra ❤

Jag får uppdateringar om Daniel flera gånger varje vecka och min prins verkar leva livet med min mamma och sin nyfunna flickvän. Jag får enorma saknadskänslor emellanåt, hjärtat snörper ihop sig och jag vill bara sticka in huvudet i hand mysiga päls.
Men sen kommer jag på att det regnar ute, och blåser halvt orkan, och så tänker jag på hur bra han har det nu, och så går det över 😊

Den här veckan bjuder på jobb, och ännu mera jobb men har jag tur kan det bli en liten vända till Ikea i veckan också 😀

 

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  23 februari 2020

  Meh, ska man ha bokhyllesystem nu igen? De var ju helt ute! Jaja allt kommer ju igen, Lions här kunde ju inte sälja såna möbler ens för en spottstyver på auktionerna. Din morgonrock, var har du köpt den, vill ha! Är den lika varm som den ser ut??Jag fattar att du saknar Daniel, han har ju varit en familjemedlem så länge! Jag hoppas jag kan komma o hälsa på er tjejer till våren, då följer han förstås med! PUSS😍

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 28
 • 1 771
 • 432 109
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök