Livet som farmor och mormor Vardagsliv

Senaste veckan eller så

Av
den
7 maj 2021

Eftersom jag är dålig på att blogga just nu men ändå vill hålla bloggen lite levande (det är ju så kul att kunna gå tillbaks om några år!) så väljer jag att summera veckan som gått ibland. Lite mobilbilder tar jag ju ändå ibland och det är de som får vara grunden för dessa inlägg.


Jag gick igenom mina kläder och skor i förra veckan (hämtade mer på vinden) och fick samtidigt panik på skoförvaringen som var obefintlig. Kilade förbi IKEA och köpte lite förvaring. Inte helt optimalt men bra mycket bättre!
Drömmen är ju att någon gång kunna göra om hela klädkammaren.

Jag har planterat om alla mina små plantor som jag frösått

Jag fick ett meddelande från Vanessas mamma som berättade om hennes djurintresse som hon var helt säker på kom från mig Här om dagen hittade hon en ödla som hon tog med sig till skolan och sen hade de visst en hel lektion om just ödlor. Kul att se med tanke på att hon tidigare varit livrädd för de flesta djur, speciellt kräldjur.

Vi har även haft årets första åska. Det var riktigt mörkt på himlen och mullrade ett par gånger, det var allt, men mysigt ändå.

Och för att ni inte ska glömma, här är jag

Paulina har kommit på ett bra sätt att säkert kunna bada Noelle själv. Ner med hela barnstolen i badkaret!

Men alltså, jag kan ju inte låta bli att köpa söta små klänningar till Noelle. Nää det är inte sommar än men förhoppningsvis kan de användas om någon månad eller så.

Noelle har börjat med något nytt, att “skrynkla näsan”, hahaha sååå söt!

Vädret har varit piss de sista veckorna.
Det har regnat, snöat nästan varje dag, blåst isbjörnsvindar och varit allmänt grått och trist. JAG VILL HA VÅR NU!!!

Kolla tisdagen, 17 grader och snö????

Jag har fått dille på leverpastej och gurka på knäckebröd, nomnom.
Och jag skiter i att det är mer vinter än vårväder ute, naglarna kan ju få vara våriga iallafall!

Hoppas ni haft en fin vecka, trevlig helg!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  mamma

  8 maj 2021

  Hur ska det se ut när du har fått fria tyglar att organisera i mitt nya hem? Jag får nog ta o hejda dig lite, jag är ju värdelös på att hålla efter. Hur har vi kunnat bli så olika.? Inte släpade jag hem ödlor och möss och annat heller…hahahaha
  Men det är ju bara positivt att Vanessa börjar gilla djur, då blir hon en empatisk människa! puss

  • Svara

   Saija

   9 maj 2021

   Fria tyglar??!! Wohoooo 🙂 Hehe

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 57
 • 2 591
 • 402 415
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök