Av
den
13 januari 2021

Jag gör ju inte så mycket nu för tiden. Jag sitter här hemma, jobbar, umgås med katten och träffar Paulina och Noelle ibland.

Vi har fått snö, ganska mycket faktiskt, och ni som känner mig vet ju att jag inte riktigt gillar det

Lite kallare väder har det också blivit. Brrr…

Men okej, när solen skiner och det är snö ute är det faktiskt väldigt vackert

Min lunch de sista 2 dagarna, kebab med sallad och feferoni, mums!

Haha varför gör hon så här? Är det vanligt?
Här om dagen hittade jag Sushis leksakmus i hennes matskål. Idag hade hon lagt sin favoritboll där.

På tal om Sushi. Hon lämnar inte min sida utan hon är med mig vart jag än går här hemma.

Idag lagade jag morots- och halloumibiffar enligt Icas recept, inför lunchen imorgon. Jag tog halloumi med chilismak och trodde att det skulle räcka men de blev lite smaklösa så jag måste nog krydda på lite extra när de ska ätas.
Men annars var de goda och kan rekommenderas!

Jag var barnvakt till Noelle för första gången ensam här om dagen när Paulina hade tid hos läkaren för en astmakoll.

Den första timmen gick jättebra….

Sen blev hon ledsen och mormor har inga tuttar att trösta med Men sen kom mamma och lilltjejen blev nöjd igen.

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 80
  • 3 293
  • 398 646
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök