Vardagsliv

Semlor och IKEA

Av
den
27 februari 2020

Igår blev vi bjudna på semlor på jobbet men näää, det är ju verkligen inte gott!?

Paulina och jag tog en vända på Rusta och IKEA och det slutade med en hel kundvagn fullproppad! Det är mycket man behöver när man flyttar hemifrån.

Jag har sovit extremt dåligt hela veckan och det börjar kännas nu. Jag vet inte vad det är, jag är supertrött på kvällen men sen ligger jag bara och vrider och vänder mig halva natten.
Så frustrerande!

Idag ska vi åka och skriva kontrakt på Paulinas nya lägenhet och sen blir det en lugn eftermiddag och kväll. Imorgon är det äntligen fredag och jag ska passa Vanessa till lördag 😍

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 8
  • 1 771
  • 432 048
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök