Vardagsliv Webbigt

Scanna in gamla foton med telefonen med appen Photomyne

Av
den
6 januari 2020

Av en slump så hittade jag den här appen, Photomyne, för ett par veckor sen när jag låg i badet och hade långtråkigt och då tänkte jag att den faktiskt kan komma till hands nu när jag rensar inför flytten.

Och det gjorde den!
Idag hämtade jag ner en kartong med gamla foton från vinden som min faster skickade till mig från Finland kort efter att pappa gått bort. Jag gick nog igenom innehållet lite snabbt då när jag fick den men nu kikade jag lite mer och passade på att testa appen.

Så himla smidigt! Jag bara la ett gäng foton på golvet och fotade av och appen scannade in bilderna, beskar dem och redigerade, allt på någon sekund! Sedan sparades alla foton i ett album i appen och jag kunde skicka dom till mitt eget fotoalbum på telefonen.

 

Här är några foton på mig som väldigt liten som jag scannade in (över 40 år gamla!)

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  mamma

  6 januari 2020

  Den där appen borde jag också ta hem och lära mig. så något av alla mina minnen i gamla album blir sparat. Vilket år som helst blir det av…ähum. Tänker tipsa om appen också i min blogg, låter himla simpelt o jag vet ju att det funkar! puss😍

  • Svara

   Saija

   7 januari 2020

   Ja det var jättesmidigt! 🙂
   Och även du borde klara det, hehe. Puss

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 79
 • 764
 • 429 476
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök