Foto Semester/Resor

Säterdalen del 3

Av
den
6 juli 2020

Hittade ett superstort träd. Undrar hur länge det stått där?

Nää vi är inget kärlekspar men udden var ändå mysig så här satte vi oss och vilade fötterna och tittade på svanarna.

Vi avslutade med en fika innan vi åkte hemåt och jag har redan förvarnat Anders om att vi måste åka tillbaks till hösten när alla fina höstfärger kommit.

 

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  6 juli 2020

  😍😍😍

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 130
 • 950
 • 430 534
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök