Foto Semester/Resor

Säterdalen del 2

Av
den
6 juli 2020

Vi fortsatte vår lilla vandring i Säterdalen och plötsligt såg jag en helt ny ras hoppa omkring på marken. En groda med en fjäder!?

Stackars liten, fjädern satt fast på honom

Nu är han räddad och kan hoppa vidare

Men först bad jag honom att posera fint som tack för hjälpen 🙂

En svan med sina ungar

Så himla vackert!

 

Fortsättning följer…

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  mamma

  6 juli 2020

  Dit vill jag också åka, det var så många år sen sist…Puss

  • Svara

   Saija

   14 juli 2020

   Jag tänkte åka tillbaks i höst och fotografera alla fina höstfärger 🙂

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 92
 • 749
 • 429 973
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök