Foto Semester/Resor

Säterdalen del 1

Av
den
5 juli 2020

Igår fick jag med mig Anders på en tur till Säterdalen och självklart fick kameran följa med.

Det är nästan som att gå omkring i en djungel!

Tyvärr fanns det inte alls så mycket djur som förr, vi såg bara ett par får, några höns och ett gäng kaniner.

Så istället beslöt vi oss för att ta en promenad.

Fortsättning följer…

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
3 kommentarer
 1. Svara

  Karin

  5 juli 2020

  Vilka vackra bilder 🤗Kram 💕

 2. Svara

  mamma

  6 juli 2020

  Inga besökare, pandemi, = inga djur, antar jag. Men omgivningarna är ju fina ändå

  • Svara

   Saija

   6 juli 2020

   Så kanske det är… Det var sååå himla vackert där och jag har redan sagt till Anders att vi måste åka tillbaks i höst när det blivit fina höstfärger ute.

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 130
 • 950
 • 430 534
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök