Sardinien 2019 Semester/Resor

Sardinien dag 2 – Hotellet, regn, hagel, storm och utflykt

Av
den
14 maj 2019

Jag vaknade upp med migrän på morgonen, såå typiskt! 😩 Jag ville verkligen inte bli liggandes med huvudvärk så jag proppade i mig Voltaren hela dagen vilket resulterade i att min mage pajade ihop istället, suck… Nåja, hellre det än huvudvärk iallafall.

Vi packade ihop en ryggsäck med det viktigaste och sen tog vi bilen och drog iväg.

Utsikten från vår balkong på morgonen, en ganska mulen första morgon

 

Pärlan, vår fina hyrbil

Tyvärr har inte min kamera GPS och vi tänkte inte på att spara våra rutter så vi vet knappt vart vi varit men vi hamnde iallafall uppe i en bergsby högre upp i Sardinien, där blåste det 18 meter i sekunden, spöregnade och haglade och temperaturen låg på mysiga 4 grader.
Då kan jag säga att vi undrade vad vi gett oss in på! 😟😬

Den första lilla byn vi hamnade i

Sån söt liten polisbil

Såna häftiga “blommor” på vissa träd, ser nästan ut som rödrosa flaskborstar 😅

Mellan regnskurarna lämnade vi bilen på en parkering för att leta efter ett lunchställe men det var knappt något öppet. Vi tänkte att vi kan hitta något på vägen sen istället… Dum tanke, dels är det långt mellan byarna och dels så var nästan alla matställenn stängda.
Vi hittade iallafall ett litet fik där vi köpte en varsin latte och en grillad panini som smakade riktigt gott.

Vi körde vidare ut i naturen…

Hjärtan i naturen ❤

Vi hamnade i ytterligare en by som var nästintill helt folktom, tills vi kom fram till en kyrka där det pågick en begravning. Det var folk långt ut på gatan och polisen bevakade det hela. Inte vet jag om det alltid är så många Sardeller (mitt uttryck för folk som bor på Sardinien 😅) på en begravning eller om det var någon “kändis” som begravdes.

Grönt, blått och turkost 😍

Det växte stora kaktusar överallt på ön

Vi kom hem till vår by framåt kvällen, vrålhungriga, så vi letade upp pizzerian som tjejen på bilfirman tipsat oss om. Inget att rekommendera! Pizzan var smaklös och badade i flott! 🤮

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  Karin

  14 maj 2019

  Vilka fina bilder, så mysigt att åka runt så. Jag älskar såna små byar 🤗Kramisar

  • Svara

   saija

   21 maj 2019

   Jag också! Så himla mysigt!

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 156
 • 739
 • 403 003
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök