Sardinien 2019 Semester/Resor

Sardinien dag 1 – Flygresan

Av
den
13 maj 2019

Efter en natt med lite resnerver så vaknade jag i tid, gjorde mig klar, packade ner det sista och sen väntade jag på att bli upphämtad. Klockan elva kom Anders och hans dotter med pojkvän för att hämta mig och vi knölade ner Anders packning i vår gemensamma resväska innan vi drog iväg mot Arlanda.
Vi stannade i Uppsala och käkade på Max och vi var på Arlanda ungefär 2 timmar innan det var tänkt att planet skulle lyfta.

Planet blev försenat i ungefär en timme men till sist kom vi äntligen iväg!


 

Vi landade utan problem och sen väntade det kritiska ögonblicket – att försöka få ut vår hyrbil trots Anders spärrade kort, inga depositionspengar mm. 😱
Efter att ha försökt förklara läget för tjejen bakom disken, som knappt förstod någon engelska, så kom hon med ett förslag, att vi skulle betala ytterligare 2000:- för att få mig att stå som andreförare på bilen. När vi sen skulle betala depositionen visade det sig att mitt kort inte funkade eftersom det var tvunget att vara ett kort med kredit. Men hon skakade lite på huvudet och fortsatte ändå med registreringen.
Vi betalade de 2000 kronorna extra och när hon pysslat med att skriva in mig på alla papper så avslutade hon med: -“Så, nu är allt klart, nu behöver jag bara se ditt körkort.”
Ehhh….
Jag har ju inget körkort! 😜😂
Haha jag skulle ju inte köra, bara stå med så att vi kunde använda mitt kort!
Sen fick vi även lägga ut 120 euro på deposition på diesel, som vi sen skulle få återbetalat så fort bilen var tillbakalämnad fulltankad. (Idag satt pengarna på kontot!)
Hon såg helt uppgiven ut stackaren, räckte oss en bilnyckel och sa: -“Där ute står vår nyaste finaste bil, den går på diesel, ta den och ha en bra vecka!”
Hon ville nog bara bli av med oss vid det laget. 😂😇

Vi knappade in hotelladressen i gps:en i telefonen och 15 minuter senare checkade vi in.

Vi kikade oss runt i rummet, spanade in badrummet och balkongen och sen däckade vi.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 1
  • 2 467
  • 403 815
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök