Djurliv

Saknad liten kille

Av
den
8 april 2020

💓💓💓

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  mamma

  8 april 2020

  Och hur skulle ni inte sakna honom? <3 Han Àr bara bÀst! Men jag lovar, jag överöser honom med kÀrlek och jag hoppas att vi kan ses nÀr det elÀndiga viruset har lÀmnat oss ! Kram frÄn Ahmed

  • Svara

   Saija

   13 april 2020

   Jag vet <3
   LĂ€ngtar tills vi kan ses!

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! HĂ€r bloggar jag om min vardag i Dalarna, om smĂ„ och stora hĂ€ndelser och annat som intresserar mig. Jag Ă€r en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jĂ€ttebra. PĂ„ fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♄ VĂ€lkommen Ă„ter! ♄

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 165
 • 2 467
 • 405 327
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök