Vardagsliv

Saija tipsar – Kvargbyttor

Av
den
7 juni 2019

Nu kommer ännu ett tips från mig – kvargbyttor!

Lagar du matlådor och tar med till jobbet? Tycker du om kvarg?
Då är det här ett perfekt tips.

Kvargbyttorna är perfekta att ta med som matlådor, jättebra storlek och orkar man inte bära hem sin tomma matlåda så kan man slänga den direkt, likväl som att du slänger den efter att du ätit upp kvargen.
Jag brukar diska mina i maskinen och återanvända ganska många gånger innan de slängs.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 55
  • 1 752
  • 392 886
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök