Vill du nå en målgrupp som älskar livsstil, inredning, teknik, fotografering, korta och långa resor, utflykter och upplevelser, på ett engagerat sätt?
Då har du hittat rätt!

Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig.
Det personliga är min grund och alla åsikter är mina.

Om du är intresserad av att annonsera här, eller samarbeta på annat sätt så kontakta mig gärna via formuläret nedan.

 

 

Det är självklart möjligt att bjuda in mig till resor, utflykter, hotell- och spavistelser mm.
Jag väljer själv antal inlägg och innehåll som publiceras efter genomförd resa om inte annat har avtalats innan resan.

Texterna i reportagen är alltid mina egna, innehållande mina synpunkter, och bilderna är alltid fotograferade av mig om inte annat uppges. Uppdragsgivaren kan inte styra innehållet i reportagen som publiceras i samband med en resa.

Jag kan på uppdrag skriva reportage om önskat reserelaterat tema. Ett sponsrat reportage består av text om minst 300 ord med en länk vald av kunden. Texten skrivs alltid av mig eller godkänns av mig. I de flesta fall använder jag egna bilder men det kan diskuteras att infoga kundens bilder. Jag kan även länka till tidigare inlägg som är relevant för ämnet jag skriver om.
Kontakta mig gärna för diskussion om villkor och pris.

 

 

Produktprover/pressutskick & PR
Företag är välkomna att skicka produktprov till mig. Att få ett produkt hemskickat för prov är inte lika med att det kommer att skrivas om det på sidan.
saija.se tar emot arbetsmaterial i form av information, event och produktprover från företag, distributörer och PR-byråer.Självklart sker då detta kostnadsfritt. Detta märks ut i enskilt inlägg. Det finns aldrig några förpliktelser att det material som sänds ut till bloggen kommer att synas. saija.se strävar efter att följa svenska pressetiska regler och marknadsföringslagen.
Produktrecensioner, tips och andra åsiktsbaserade inlägg kan aldrig påverkas eller köpas av avsändare eller tredje part. Jag reserverar mig för eventuella felskrivningar.

Vill du skicka mig produktprover, använd nedan postadress:
Saija Merio
Herrhagsvägen 65
791 76 Falun

 

 

Gästbloggare
Andra bloggare eller privatpersoner som önskar skriva reportage här är välkomna att höra av sig till mig.

 

 

Kontakta mig

[contact-form-7 id=”6″ title=”Kontakta mig”]

Vill du skicka mig produktprover, använd nedan postadress:
Saija Merio
Herrhagsvägen 65
791 76 Falun

Copyright
Allt material (ej pressmaterial), om inget annat anges, ägs av mig och skyddas av upphovsrättslagen. Vill du låna bilder eller text, maila och fråga på info@saija.se. Om du lånar bilder ska det tydligt framgå att bilden är lånad från saija.se

Länka samt låna text och/eller bilder
Det är fritt fram att länka hit med undersidor för den som önskar. Om du önskar publicera bilder och/eller text, inklusive delar av text, så ber jag om att bli kontaktad först.