Hem Ljuva Hem Vardagsliv

Sååå tråkig utsikt!

Av
den
4 oktober 2019

Jag kan förstå att skogen behöver röjas ibland men det blev så himla tomt, kalt och tråkigt!
När de dessutom tar bort både buskar och träd på innergården samtidigt blir det en ännu värre känsla. Tur att jag ändå flyttar snart!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 232
  • 857
  • 404 620
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök