Hälsa & Livsstil

Så oändligt trött

Av
den
22 september 2011

Just nu är jag inne i en riktig skitperiod.

Kroppen värker dygnet runt och jag är så trött, så oändligt trött, hela tiden. Och det spelar ingen roll om jag vilar, sover, tar det lugnt eller inte tar det lugnt.
Jättejobbigt och trist är det…

Idag fick jag en tid till min läkare på Skönviks rehab. Vi ska tydligen gå igenom resultaten efter sömnregistreringen.
Jag är lite nervös…

Och imorgon ska Jonas och jag till polisen igen. De ringde igår och ville att vi skulle kika in och titta igenom lite foton för att försöka identifiera killarna som gav sig på oss.

Efter polisbesöket tänkte jag att vi ska åka en vända till Rusta, eller möjligtvis till Biltema i Borlänge, och köpa lite “askar” och annan bra förvaring till städskåpet.
Vi bytte ju plats på våra garderober och städskåpet tidigare och det blev jättebra förutom att vi har urkass förvaring för just verktyg och annat plotter som ska vara i städskåpet. Så nu ska det fixas tänkte jag. Och vi måste köpa glödlampor, de går sönder en efter en här hemma just nu.

 

 

Taggar

21 september 2011

22 september 2011

LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 53
  • 1 752
  • 392 840
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök