Av
den
6 mars 2014

Mamma visade mig den först och sen har jag sett videon ploppa upp både här och där.

Tjejen på videon härmar ett helt gäng språk utan att säga ett enda vettigt ord. Men nog har hon uppfattat språkmelodierna alltid!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  6 mars 2014

  Hon är så bra, o hon är finska, har man finska som modersmål brukar man verkligen ha problem med språkuttal men det har sannerligen inte hon!

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 226
 • 857
 • 404 601
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök