Vardagsliv

Så himla mycket snö!

Av
den
29 november 2017

Vaknade upp till en ny värld igår – det var alldeles vitt ute!

Och sedan dess har det fortsatt välla ner. Daniel försvann nästan i snömassorna när vi tog morgonpromenaden!

Och det var så fint ute på kvällspromenaden…

Allt är täckt med ett tjockt lager av snö!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  29 november 2017

  Nästan så jag tror ni fått mer snö än vi! Orättvist!

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 150
 • 2 467
 • 405 185
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök