Hälsa & Livsstil

Så galet trött

Av
den
8 augusti 2017

Börjar bli rätt less på den här tröttheten nu, sömnlösheten.
På dagarna är jag sååå trött så ögonen går i kors och jag hinkar i min kaffe för att överhuvudtaget fungera på jobbet, men när kvällen kommer och jag ska sova så går det inte alls. Jag vrider och vänder på mig, det känns som om det är kryp i hela sängen, det är för varmt, det är för kallt, tankarna snurrar sov osv. Och när jag väl somnar så vaknar jag flera gånger varje natt och har svårt att somna om.

Jag HATAR verkligen att vara trött på dagarna när jag jobbar. Vi har många bollar i luften hela dagarna och man använder huvudet hela tiden och jag behöver vara pigg och alert.
Det här blir som en ond spiral och jag vet inte hur jag ska lyckas ta mig ur den.
Jag är dessutom inne i en migränperiod och det blir verkligen inte bättre av sömnbristen!

Jag är på väg att försova mig varje morgon trots att jag har 6-7 larm ställda.
Imorgon börjar jag klockan 7, vilket innebär väckning 04.45. Någon som vill ringa och väcka mig?

Ikväll tror jag faktiskt att jag ska ta en Atarax eller två, testa och se om det gör någon skillnad. De är ju ganska svaga och inte beroendeframkallande så det känns ganska säkert trots att jag inte tycker om att behöva trycka i mig piller.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
5 kommentarer
 1. Svara

  Carola

  9 augusti 2017

  Hoppas du vaknade i tid. Finns receptfria enklare hjälp att köpa på apoteken. Jag har ingen erfarenhet av dom men har ett par vänner som tar dom och dom tycker dom hjälper lite. Kram

  • Svara

   saija

   9 augusti 2017

   Det gjorde jag INTE!!! Vaknade fem över 6 och hade sovit över 7 larm! Min buss gick klockan sex… 🙁
   Kom 15 minuter för sent till jobbet. Men… Tydligen sov jag ju rätt bra då, har inte vaknat en enda gång inatt tror jag. Men det funkar ju inte att inte vakna till klockan på morgonen så det var nog sista gången jag tog dem. Suck…

 2. Svara

  ejmis

  9 augusti 2017

  Om du inte tagit Atarax tidigare så börja med en halv.

  • Svara

   saija

   16 augusti 2017

   Haha inte 2 stycken då?? Törs nog fasiken inte ta dem alls nåt mer :0

 3. Svara

  mamma

  10 augusti 2017

  Din stackare, vad som händer är att du inte kommer ner i varv efter jobbet på kvällen och därmed kan du inte somna. Du behöver definitivt något som bryter av din diag, inte bara att du åker hem och fixar middag. Kan du inte testa att ta en rejäl kvällspromenad med Ahmed efter middagen, även om det tar emot, för det kunde hjälpa dig att somna sen. Du måste få din sömn om du ska orka! Och låt för helvete bli att möblera om lägenheten klockan 02
  Puss

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 51
 • 1 752
 • 392 833
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök