Hälsa & Livsstil Vardagsliv

Rökfri i en och en halv månad!

Av
den
16 januari 2021

Jag har inte rökt ett enda bloss på 1 mån, 17 dagar!
Jag har (tydligen, haha) sparat 2729 kr och jag har låtit bli cirka 941 cigg.

Fan vad jag är duktig!!

Det är fortfarande lite jobbigt emellanåt men det går längre och längre tid mellan röksugsattackerna.

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  mamma

  16 januari 2021

  Tänk så många friska år du får med barn och barnbarn, du är såå duktig, Grattis, håll i och håll ut, på många plan, puss

  • Svara

   Saija

   18 januari 2021

   Jag kämpar vidare! <3

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 189
 • 1 854
 • 401 065
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök