Hälsa & Livsstil

Rökfri i 3 månader!

Av
den
5 mars 2021

Nu har jag varit rökfri i strax över 3 månader. Inte ett enda bloss!

Men det är fortfarande ganska jobbigt till och från. Som förra helgen då jag drack lite bubbel för första gången sedan jag slutade röka. Är det någon gång jag blir röksugen så är det i samband med alkohol! Men eftersom varken Viola eller Carro röker så gick det bra.

Sen så närmar sig våren och sommaren, också en tuff period. Finns det något mysigare än att sätta sig ute i solen på balkongen med en kopp kaffe och en cigg???
Jag tycker att det är svårslaget men jag ska ju såklart även klara detta.

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 227
  • 896
  • 393 072
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök