Vardagsliv

Roadtripp

Av
den
12 juli 2014

madrassFöljde med Ulla till Borlänge en vända igår. Hon bytte lite kläder och köpte glasögon och jag hängde med som smakråd. Passade på att kila in på Jula och köpa 2 badmadrasser – äntligen!

Jag har tjatat ända sedan förra sommaren om att jag ville ha en madrass att ligga på i vattnet men jag har aldrig kommit iväg för att köpa. Nu så, 39 kronor styck är ju som hittat! :thumbsup:

Blev bjuden på lunch på IKEA och som vanligt åt man sig proppmätt. Tack Ulla! <3

När jag kom hem igen väckte jag Paulina och vi gick ner till badet för att inviga de nya madrasserna. Det var inte riktigt lika varmt igår, varken i luften eller vattnet, men jag lyckades doppa mig ändå och guppa lite på madrassen.

Det är det perfekta sättet att sola på enligt mig, att ligga i vattnet och guppa på en madrass. Det är svalt och skönt trots att solen steker.

 

 

 

DSCN8834

Idag vaknade jag till solsken men det känns i luften att den tropiska värmen är borta. Sitter på altan med en filt kring benen.
Nåja det blir nog varmt i solen iallafall så jag antar att vi går ner och badar även idag…

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  12 juli 2014

  Det lät som en skön slappardag. Sitter här med fönstret stängt så jag vet knappt vad det är för temperatur ute, grabbarna står med penslar i handen och målar fasaden. Vi hade trevligt igår kväll men tror du inte att knotten hittade upp på verandan vid pizzerian också, så jag är rätt sönderbiten för in ville man ju inte gå
  <3

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 249
 • 1 313
 • 341 526
 • 2 541
 • 8
 • 3 244
Sök