Vardagsliv

Roadtrip, premiär på ChopChop och IKEA-besök

Av
den
5 november 2019

Förra helgen lyckades jag lura med mig Anders och Paulina på en roadtrip till Stora Skedvi och Fabrikens Allehanda som jag sett så många annonser om på Facebook.
Tyvärr fanns det ingenting jag ville ha där. 😕

Så vi åkte mot Borlänge och passade på att premiäräta på ChopChop som nyss öppnat där.
Det var mycket folk men det gick snabbt och smidigt att få maten och det var jättegott!

Sen blev det en snabbsväng in på IKEA. Anders köpte matlådor och Paulina köpte en ny taklampa.

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 0
  • 2 467
  • 403 813
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök