"Jobbigt" Vardagsliv

Ritpyssel på jobbet

Av
den
16 december 2019

Vi brukar ju ha en hel del tävlingar och pyssel på jobbet då det emellanåt är ganska lugnt i köerna och det lätt blir långtråkigt för telefonisterna.
I fredags var en sådan dag men jag hade inget planerat på lager så vi gjorde “vikfigurer”, såna man gjorde på förskolan/skolan när man var liten. En börjar med att rita fötter, sen viker man pappret och nästa person ritar ben, man viker igen och nästa ritar kropp osv.

Det blev många skratt när teckningarna var klara och vi insåg att vi behöver träna på kommunikationen (se sista bilden, haha!)!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 144
  • 950
  • 430 567
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök