Rhodos 2016 Semester/Resor

Rhodos, Ixia – September 2016 “Solemar Hotel”

Av
den
7 september 2016

INFORMATION (text, bilder och video) FRÅN TRIPX
Solemar Hotel
är ett populärt hotell som ligger i det populära Ixia-området. Hotellet erbjuder alla semesteringredienser som behövs för en skön och avkopplande semester på Rhodos.

Du promenerar till stranden på mindre än fem minuter och till lokalt centrum i Ixia på ett par minuter. Om du vill besöka Rhodos stad så tar det bara tio minuter med taxi och ungefär tjugo minuter med lokalbuss. Rhodos flygplats ligger ca nio kilometer från hotellet.

Solemar har ett stort och omtyckt poolområde som erbjuder en uppskattad badmiljö. Vid poolen och barnpoolen finns solsängar och parasoller. Här finner såväl barn som vuxna sin favoritplats i den trivsamma bad miljön. I poolbaren serveras läskande drycker och snacks som är inkluderat i All Inclusive-konceptet.

Hotellets rum är bekväma och inredda i klassisk stil (20 kvm). De är alla utrustade med luftkonditionering (avgift), satellit-TV, direkttelefon, minikylskåp och säkerhetsfack (avgift).

All Inclusive innebär frukostbuffé mellan kl. 07:00-10:00, varma och kalla snacks (hamburgare, hotdog, pizza, smörgåsar, sallader) i poolbaren mellan kl. 10:00-12:30, lunchbuffé mellan kl. 12:30-14:30, snacks i poolbaren mellan kl. 14:30-18:00 och middagsbuffé i huvudrestaurangen kl. 18:30-21:00. Softdrinks och alkoholhaltiga drycker serveras under lunch & middag samt i poolbaren mellan kl. 10:00-18:00 och i barsalongen mellan kl. 18:00-23:30. (ej importerade märken).

 

PAULINAS OCH MIN UPPFATTNING

+ Läget var bra
+ Poolen var helt ok
+ Helt ok rum
+ Bra städning

– Maten var VIDRIG!
– Drinkarna var också vidriga
– Personalen var inte alls trevliga, de tittade inte ens upp på en i receptionen, inga leenden
– Litet badrum där man inte fick spola ner papper i toaletten
– Översvämning i badrummet när man duschade

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 133
  • 759
  • 430 822
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök