Produkttester

RFSU Klick Intimvård

Av
den
3 april 2021

I samarbete med Buzzador och RFSU har jag fått testa Klicks nya intimkräm och intimolja.

Klick vill förmedla till kvinnor att det är helt normalt att ha ett behov av extra fukt då och då. Att ta hand om sitt underliv är lika naturligt som att vi tillför fukt till vårt ansikte och resten av vår kropp.

Vilka kan drabbas av torra slemhinnor?
Ja, egentligen kvinnor i alla åldrar. För vaginal torrhet är inte bara ett åldersproblem. Det kan uppstå tillfälligt eller under längre tid och besvären kan komma dagligen eller bara periodvis. Orsaken kan vara stress, hormonpåverkan eller så enkelt som ett mensskydd som skavt.

Klick från RFSU är en serie vårdande produkter som ger extra fukt till ditt underliv. Vi vet att lust och lubrikation inte alltid hänger ihop och ibland kan kroppens egna lubrikation behöva hjälp på traven trots att upphetsningen finns där. Då kan extra fukt från glidmedel ge en skön känsla av våthet och glid. Klicks glidmedel är vårdande och passar dig som upplever torra slemhinnor eller känsligt underliv.

Vid irritation i det yttre intimområdet kan man förbygga obehag genom att använda en intimkräm eller en intimolja. Vår intimvårdsduo Klick Intim Cream och Klick Cleanse Intimate Oil är återfuktande och ger dig en skön och mjuk känsla hela dagen.

Samtliga produkter i Klick-serien är parfymfria, gynekologisk och dermatologiskt testade och innehåller inga animaliska ingredienser.

Jag har inte hunnit testa så länge och eftersom jag inte har några besvär så märker jag inte så mycket skillnad men jag gillar att ha ett alternativ till att tvätta mig med vanlig tvål.

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 165
  • 1 711
  • 395 892
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök