Vardagsliv

Regn, åska, Max och Hemmakväll

Av
den
29 juli 2018

Jag vaknade redan klockan sex av att det regnade och jag tänkte att jag ligger kvar en stund och lyssnar på regnet och andas in den friska luften. Nästa gång jag vaknade var klockan nio (!) och då spöregnade det. Hann inte så mycket mer än att kliva upp och fixa kaffe innan det började åska och sen höll det i sig hela förmiddagen.

När det värsta regnandet slutat åkte jag och Paulina till stan, köpte godis på Hemmakväll och åt middag på Max. Det var vår dagsutflykt, resten av dagen har vi tillbringat i soffan framför serier och filmer.

Imorgon är det dags för jobb igen så jag borde somna tidigt men av erfarenhet så vet jag att det inte kommer att bli så. Det är alltid svårt att vrida tillbaks tiden efter en helg.

Nu ska jag ta en dusch och måla naglarna, hunden ska få en kvällspromenad och sen ser jag nog något avsnitt av “Lie to me” innan jag hoppar ner i lopplådan.

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
Noelle…

30 september 2021

Noelle skräms!

29 september 2021

Testar lite…

27 september 2021

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

365 Foton 2021
Senaste boktipset
Arkiv
Tidigare bloggat
Socialt
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 62
  • 761
  • 418 722
  • 2 514
  • 8
  • 3 235
Sök