Hem Ljuva Hem Vardagsliv

Redo, tror jag…?

Av
den
17 augusti 2017

Imorgon är det dags, då flyttar vår inneboende in. Jag skulle gärna ha förberett mig lite mer, städat mer här hemma osv, men eftersom jag varit dålig så har jag gjort så gott jag kunnat.
Rummet är nu helt tömt, tack Anders för hjälpen med att bära möbler, och skurat och städat iallafall, och nu ikväll skurade jag av i badrummet.

Det här känns både bra och “dåligt”. Helst hade jag ju velat slippa att behöva ta in en inneboende för hur det än är så blir det mindre “privatliv” för både mig och Paulina. Vi måste anpassa oss på en rad olika sätt.
Samtidigt så känns det givetvis bra att kunna hjälpa till.

Så, vi får helt enkelt göra det bästa av situationen!

Jag flyttade ju ut i vardagsrummet redan för flera veckor sedan (och tur var väl det såhär nu i efterhand!) och jag hoppas att det ska funka, jag sov ju här i många år då alla barnen bodde hemma.

Jag har gjort mig en liten sänghörna i ena delen av vardagsrummet, där jag satt upp en skena med draperier. 

Lite bilder på resten av vardagsrummet

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 51
  • 1 752
  • 392 833
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök