Livet som farmor och mormor

Redigerat foton, storstädning och fikabesök

Av
den
25 oktober 2020

Vaknade supertidigt imorse men det kan vara mysigt att sitta här ensam i mörkret med tända ljus och se på något bra och pyssla vid datorn.
När jag vaknat till så satte jag igång att storstäda. Imorgon börjar jag jobba heltid igen efter min “pappa/mormorledighet”.
På måndag och tisdag ska jag åka in till kontoret men jag tror att jag jobbar hemifrån onsdag och torsdag. På onsdag får jag hem en Ica-leverans och deras leveranstider är ju lite sådär, de kommer mellan 8-12. Eehh jaha?
På torsdag ska jag följa med Paulina och Noelle till BVC igen och på fredag har jag tagit en semesterdag och då drar jag till Stockholm för att hälsa på Simon, Malva och Freja.

Redigerade lite foton på Noelle som jag tog igår. Hon är ju så söt så man kan äta upp henne!

Haha! Här var jag tvungen att använda mig av blixten eftersom Noelle var vaken och sprattlade omkring, så tyvärr blev det skarpa skuggor, men ganska gulligt ändå.
Här syns det lite att Noelle börjar bli mer och mer rödhårig. Hon har en pappa som är rödhårig så hon har att brås på och nu börjar det synas mer och mer.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  25 oktober 2020

  så härligt med en rödtott i familjen!😍

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 112
 • 759
 • 430 784
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök