Hälsa & Livsstil Produkttester

Recension – 1001Extensions

Av
den
17 mars 2016

I förrgår fick jag äntligen hem mitt löshår som jag beställt från 1001Extensions.
Att beställa håret var enkelt och smidigt och de har en snygg hemsida.

Innan köpet snabb-googlade jag och kikade på några positiva recensioner på Youtube, men jag sökte inte alls så mycket som jag brukar innan ett köp.

tape-on-extensions-naturligt-rakt-har-kolsvart-41cm

Leveranstiden skulle vara 6-8 dagar men när det hade gått 8 dagar och det fortfarande stod på hemsidan att beställningen behandlades skickade jag ett mail till deras kundtjänst och ifrågasatte om de ens hade skickat min order.
Det tog 3 dagar att få svar från kundtjänsten och de svarade att det blivit förseningar och att de inte visste när varorna skulle komma in men att jag kunde häva köpet och få tillbaks mina pengar.

Under tiden jag väntade på svar från kundtjänsten googlade jag mer på företaget och hittade mängder med negativa recensioner och kommentarer. Allt ifrån långa leveranstider, fel varor, dålig kvalité, problem med returer och återbetalningar mm.

Jag svarade dem att jag ville häva köpet och få tillbaks mina pengar.
Jag fick inget svar på flera dagar. Jag skrev igen men fick inget svar.

 

I förrgår damp det ner en avi i brevlådan hemma och det visade sig vara löshåret!
Totalt tog leveransen 15 dagar, alldeles för lång tid, speciellt eftersom de skriver på sin sida att det ska ta 6-8 dagar.

Håret skickades i en sån där “plastpåse”, dubbelvikt. Kanske inte det optimala för att skicka hår kan jag tycka? ?

Jag har ju aldrig haft äkta löshår tidigare så jag har svårt att uttala mig om kvalitén men jag tycker att håret känns bra. Det återstår att se hur håret “mår” och känns om några veckor, även om mycket beror på hur jag sköter det också.

Paulina hjälpte mig att sätta i det och det gick hyfsat fort och smidigt. Det hade nog varit betydligt mycket lättare om jag haft lite längre hår i en normal frisyr. Nu har jag ju rakat på sidorna och i nacken och där är det för kort för att fästa hår.

Velade lite mellan att ha en “vanlig” frisyr med långt hår med mittbena eller att lägga håret åt sidan och låta ena sidan vara kort. Jag bestämde mig till sist iallafall för att låta ena sidan vara kort och det var nog ett bra beslut för håret hade nog inte riktigt räckt till en heltäckande frisyr.

Efter att vi satt i alla bitar lärde vi oss att inte sätta de så högt upp på huvudet för då syns tejpen igenom lite. Det blir nog bättre nästa gång då jag ska sätta om dem för då har det rakade bak i nacken hunnit växa ut lite och då kan vi fästa hår även där.

Paulina vågade håret lite när vi var klara och jag satte i några dreads jag köpt från Dreadshop (egen recension om dem kommer i ett annat inlägg).

Det känns helt klart annorlunda att plötsligt ha långt hår, det var ju bra många år sen sist, men jag trivs och nu hoppas jag att mitt riktiga hår fortsätter att växa snabbt! ?

saija1

saija2

saija3

saija4

Matchande nagellack ?
saija5

 

1001Extensions - Tejp
 • Webbplats
 • Kundtjänst
 • Leveranstid
 • Förpackning
 • Kvalite
 • Pris
2.5

Sammanfattning

+ Priset
+ Webbplatsen
+ Kvalitén (än så länge iaf)

– Kundtjänsten
– Leveranstiden
– Förpackningen

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  Kajsa

  18 mars 2016

  Jättesnyggt!
  Men hur fäster man håret med tejp?
  Kramar

  • Svara

   saija

   18 mars 2016

   Tack! 🙂
   Det är små superstarka tejpbitar på varje hårslinga. Man tar en slinga av sitt eget hår, sätter fast en tejpslinga under sin egen slinga och en ovanpå och trycker till. Sen sitter det! 🙂

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 96
 • 749
 • 429 986
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök