Foto

Rastade kameran litegrann

Av
den
31 december 2018

För första gången den här vintern fick kameran följa med ut en sväng.
Jag hade dock med mig Daniel och det gör att det är svårt att vara still och fota någon längre stund så det blev inte så många foton som jag hade önskat.

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 10
  • 2 467
  • 403 829
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök