Räknat möss…

saija

Igår hade vi inventering på jobbet och jag räknade möss och kattleksaker så det stod härliga till! 🙂

Jag jobbade i fredags och det var med nöd och näppe jag klarade det. Jag har en hemsk förkylning och ständigt täppt i näsan, rosslig och med lite feber. Men med dubbeldoser av Alvedon gick det också.

Jobbade även igår, på Hundens Dag. Det var fullt med kunder i butiken och söta hundar överallt. Vi hade agilityuppvisning, tipspromenad, rastorg, akupressör, ansiktsmålning, teckningstävling, fika och en hel del andra jippon i och utanför butiken.

När vi hade stängt städade vi ihop och sen gick vi och åt på China Thai innan vi påbörjade inventeringen. Räkna, räkna, räkna…

Jag stod ut till klockan ett, sen sa kroppen ifrån, efter 13 timmars jobb. Jag var först att lämna jobbet och de andra stackarna var kvar till runt fyra inatt. Och de började dessutom om imorse igen! Jag sa att jag inte orkade mer, dels på grund av kroppen men även på grund av förkylningen som gör mig rätt matt.

Så idag är jag ledig och det passade ju bra med tanke på vädret, strålande sol och varmt och skönt! Fast jag har så himla mycket att ta tag i så jag blir nog sittandes inne vid datorn idag tyvärr. Svara på mail och planera hemsidor samt projekt.

Vi längtar tillbaks till vår lägenhet mer och mer för varje dag som går! Nu är det nästan olidligt…. Vill flytta hem NU! Och bara för det så går det riktigt segt just nu. De har spacklat klart alla väggar så nu ska det målas och tapetseras. Tak, lister runt fönster och hall- och badrum ska målas. Tapeter ska upp i vardagsrummet och sen ska badkar, handfat mm kopplas in i badrummet. När allt sånt är klart ska det dit en städfirma innan vi kan boka flyttbil. Jag vill INTE vänta en månad till så jag hoppas att det går fortare än så!


Gilla
Gilla Älska Haha Wow Ledsen Arg

 1. Gabriella
  GabriellaSvara
  30 april 2012 at 00:06

  Hoppas du kryar på dig snabbt nu!
  Kram! :4:

 2. mamma
  30 april 2012 at 14:43

  Hej, nu är vi hemma igen! Fast, nu vill jag flytta…tillbaka till Säfsen vill jag! Vilka fina foton du har tagit, jag har väl nästan hundra bilder i kameran jag… Ha en mysig valborgsafton, hoppas barnen tar det lugnt! :4:

Lämna ett svar

Namn*
Email*
Hemsida
Meddelande*

Du kan använda dessa HTML-taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>