Utmaningar

Quizle #18: Möbler

Av
den
15 september 2012

1. Vilken är din favoritmöbel hemma?
Min skrivbordsstol på kontoret! Haha… Annars är det nog sängen. Den är kanon att halvligga i när man ser på film, eller att sitta i med iPaden på knät, eller att… sova i!

2. Saknar du någon/några möbler?
Massor! Ny soffa, bokhylla, tv-bänk, byrå i hallen, hyllor, skåp i badrummet mm

3. Din senast införskaffade möbel?
Köksbordet med 6 stolar

4. Vilken är den dyraste möbel du äger?
Det är nog faktiskt tv-bänken, även fast det var en billig variant det med, men de flesta möblerna vi har är begagnade från Blocket och de har inte kostat oss speciellt mycket.

5. Vilken färg har du på din soffa och i vilket material är den?
Båda sofforna är i svart skinn och jag HATAR dem!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 200
  • 1 485
  • 350 784
  • 2 541
  • 8
  • 3 246
Sök